Wie zijn wij?

We geloven dat technologie een krachtig hulpmiddel is om erfgoed toegankelijk te maken voor een breed publiek. Daarom blijven we innoveren en investeren in onze oplossingen. Memorix werkt samen met toonaangevende erfgoedinstellingen in binnen- en buitenland aan inspirerende projecten. We werken samen met musea, archieven, bibliotheken en erfgoedinstellingen om de verhalen en schatten van verschillende culturen te bewaren en te delen.

Wie zijn wij?

Met ruim 20 jaar ervaring in de sector heeft Memorix zich bewezen als toonaangevend expert op het gebied van het bewaren, beheren, verrijken en ontsluiten van erfgoedcollecties en archieven. Met de ontwikkeling van eigen software en applicaties werken we continu aan het behoud en het maatschappelijk toegankelijk maken van waardevol cultureel erfgoed. Bij Memorix hebben we een passie voor erfgoed en wij begrijpen de waarde van uw collectie.

Door collecties te ontsluiten via ons collectiebeheersysteem wordt uw collectie bewaard voor de toekomst en wordt de toegankelijkheid van uw collectie vergroot. Daarnaast draagt de wereldwijde toegang tot uw collectie ook bij aan wetenschappelijk onderzoek.

Ons team bestaat uit experts op het gebied van informatiemanagement, erfgoed, en technologie. Samen zetten we ons in om uw collecties toegankelijk te maken. Of u nu een kleine lokale erfgoedinstelling bent of een toonaangevend museum, Memorix is uw partner in erfgoedbeheer.