Evenement: Leveranciersdag 14 november

Op 14 november staan onze collega’s Bas Blokpoel, Martien Nijdam, Priscilla Cats en Sander namens Memorix op de Leveranciersdag van het Netwerk Digitaal Erfgoed in Ketelhuis Strijp-S, Eindhoven.

Memorix Nexus is de nieuwste generatie collectiebeheersyteem, ontwikkeld vanuit de linked data belofte en bouwt voort op het succes van Memorix Maior. Nexus is niet alleen voorzien van een moderne gebruikersinterface, maar biedt ook tal van nieuwe functies en mogelijkheden voor erfgoedinstellingen om gegevens toekomstbestendig te beheren, verrijken, delen en verbinden. Aan de hand van workshops laten we zien hoe je zowel met Memorix Maior als Memorix Nexus NDE compatible kunt werken. 
 
Naast de workshops kom je ook meer te weten over hoe je financiële ondersteuning kunt krijgen in 2024 voor de overstap naar software die NDE-compatibel werken mogelijk maakt. Ook wordt de nieuwe versie van het Spoorboekje Digitalisering Erfgoedcollecties en de handige Keuzewijzer collectie-informatiesystemen gelanceerd. 
 
Dus ben je op zoek naar een nieuw collectie-informatiesysteem? Of overweeg je een upgrade van je huidige systeem? Dan zien we jou graag op de Leveranciersdag op 14 november in Eindhoven.  
 
Bekijk het programma en meld je (gratis) aan: 
https://lnkd.in/ejsGtwgr